У ПриватБанку попередили про можливі проблеми з картками

Читать на русском
В ніч на 19 березня ПриватБанк проводитиме регламентні роботи, тому можливі збої у роботі карток.
privat24business

В ніч на 19 березня ПриватБанк проводитиме регламентні роботи, тому можливі збої у роботі карток.

Про це повідомили у пресслужбі банку.

В ніч на 19 березня ПриватБанк буде проводити регламентні роботи технічних систем оплати картками. Це потрібно для того, щоб підвищити якість та безпеку платежів.

Зокрема, з 00:05 до 03:05 у банку тимчасово зупинять всі операції з картками банку. Аналогічний «тайм-аут» триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку.

Діяльність ПриватБанку: які фінансові результати показували керівникиХто керував ПриватБанком після націоналізації та які фінансові результати показував банк – на інфографіці.

«Як завжди, ми проводимо роботи вночі з суботи на неділю, коли більшість клієнтів відпочивають. Але якщо ви маєте здійснити важливі покупки та перекази о такій пізній порі, врахуйте інтервал проведення робіт», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, Велика палата Верховного суду 15 лютого задовольнила касаційні скарги держави та закрила провадження у справі за позовом колишнього голови правління ПриватБанку Олександра Дубілета, яка унеможливлює повернення націоналізованого банку його колишнім власникам.

Додамо, в Україні націоналізували Приватбанк у грудні 2016 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: