Прокурора зі справи Князєва призначили в керівництво прокуратури Тернопільщини

Читать на русском

Антикорупційного прокурора зі справи колишнього голови Верховного суду призначили в керівництво регіональної прокуратури.

Прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олександра Омельченка, який був процесуальним керівником у справі судді Верховного суду Всеволода Князєва, призначили заступником керівника Тернопільської обласної прокуратури.

Відповідні дані оприлюднені на сайті облпрокуратури, повідомляє «Слово і діло».

«З грудня 2015 року працював начальником першого відділу управління процесуального керівництва, підтримання держаного обвинувачення та представництва в суді САП. З серпня 2023 року призначений заступником керівника Тернопільської обласної прокуратури», – вказується на сайті.

Нагадаємо, САП змінила штатний розпис, який передбачає збільшення кількості посад прокурорів ще на сім осіб. Керівник прокуратури не лише оголосив про добір нових прокурорів, а й провів реорганізацію структурних підрозділів САП. Зокрема, у прокуратурі з'явиться нова адміністративна посада – заступник керівника управління САП - начальник першого відділу. На думку очільника САП, зміна у структурі перш за все має на меті збільшити ефективність як в процесуальній, так і адміністративній роботі та вивести якість роботи прокуратури на новий рівень.

Як відомо, посаду начальника першого відділу САП обіймав Олександр Омельченко. Він був процесуальним керівником у справі колишнього заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського та судді ВС Всеволода Князєва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: