Росіяни обстріляли Херсонщину з артилерії, є загиблий

Читать на русском
У середу, 16 серпня, російські війська обстріляли Бериславський район у Херсонській області, внаслідок чого загинув чоловік.
Херсонська обласна прокуратура

У середу, 16 серпня, російські війська обстріляли Бериславський район у Херсонській області, внаслідок чого загинув чоловік.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура в Facebook.

Сьогодні близько 13:00 окупанти вдарили з артилерії по селу у Бериславському районі. Внаслідок атаки загинув місцевий житель, який у момент обстрілу перебував на вулиці.

«Також вранці окупанти атакували обласний центр та населені пункти області. Щонайменше троє цивільних отримали поранення. Дані уточнюються. Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф», – додають у дописі.

Нагадаємо, сьогодні, 16 серпня, зранку російські військові вкотре атакували Херсон. Ворог влучив по освітньому закладу та території лікарні.

Також писали, що сьогодні у бік Харкова прямувала група ударних безпілотників. У місті близько 9-ї ранку пролунали вибухи. Згодом стало відомо, що українські захисники збили три ворожі дрони-камікадзе в області.

Крім цього, окупанти в ніч проти 16 серпня двічі атакували Одеську область ударними безпілотниками. Загалом ППО вдалося знищити цієї ночі 13 дронів у межах Одеської та Миколаївської областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: