Ворог атакував освітній заклад та лікарню у Херсоні

Читать на русском
Сьогодні, 16 серпня, зранку російські військові вкотре атакували Херсон. Ворог влучив по освітньому закладу та території лікарні.
Фото ілюстративнеУкрінформ

Сьогодні, 16 серпня, зранку російські військові вкотре атакували Херсон. Ворог влучив по освітньому закладу та території лікарні.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

Сьогодні у Херсоні ворог вдарив по освітньому закладу та території лікарні. Поранення отримали троє людей. Один із постраждалих – пацієнт медзакладу.

«Чоловік, 55 років, проходив курс лікування ішемічного інсульту. Внаслідок обстрілу у нього травмована грудна клітина», – зазначив голова ОВА.

Крім цього, у Зеленівці окупанти атакували 45-річного чоловіка, який працював у полі. З пораненням ноги його госпіталізували. Тоді як у Хрещенівці травми голови отримав 60-річний чоловік.

«Крім цього, опівночі російська армія обстріляла Микільське. У власній оселі поранення середнього ступеня тяжкості отримало подружжя: 60-річна жінка та 63-річний чоловік», – додав Прокудін.

Нагадаємо, сьогодні у бік Харкова прямувала група ударних безпілотників. У місті близько 9-ї ранку пролунали вибухи. Згодом стало відомо, що українські захисники збили три ворожі дрони-камікадзе в області.

Також окупанти в ніч проти 16 серпня двічі атакували Одеську область ударними безпілотниками. Загалом ППО вдалося знищити цієї ночі 13 дронів у межах Одеської та Миколаївської областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: