У ГУР розповіли, з якою проблемою зіткнулася рф при збірці «шахедів»

Читать на русском
Російська федерація справді почала збирати дрони-камікадзе на своїй території, однак у процесі виготовлення окупанти стикаються з деякими проблемами. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.
Фото: АрміяInform

Російська федерація справді почала збирати дрони-камікадзе на своїй території, однак у процесі виготовлення окупанти стикаються з деякими проблемами.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у ефірі телемарафону.

На озброєнні армій яких країн є бойові безпілотникиБойовими дронами користуються армії понад 30 країн світу, зокрема Збройні сили України. Більше – на інфографіці.

За його словами, росіяни не можуть виготовляти багато деталей, тому використовують готові до збірки комплектуючі.

«Поки що можна говорити про великовузлову збірку та збільшення локалізації. Так, є окремі деталі російського виробництва. Але це щось примітивне, просте, що росіяни можуть у цій зброї робити», – сказав Юсов.

Він зазначив, що росія вже давно поставила за мету вийти на повноцінне виробництво «шахедів», проте на даний момент це завдання все ще не виконане.

«Звичайно, це серйозний виклик для України та ЗСУ. І це також привід для наших партнерів щодо посилення українських систем та засобів протиповітряної та протиракетної оборони», – резюмував Юсов.

Нагадаємо, про те, що окупанти запускають по Україні ударні дрони, які були зібрані на підприємстві на території росії, стало відомо ще наприкінці липня.

Раніше повідомлялося, що росія будує цілий завод із виробництва іранських безпілотників. За даними американської розвідки, завод буде розташований у Татарстані.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: