Ракетна атака на Львівщину: названо кількість пошкоджених будинків

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару росіян у ніч на 15 серпня по Львівській області пошкоджено близько 120 будинків.
фото Львівська ОВА

Внаслідок ракетного удару росіян у ніч на 15 серпня по Львівській області пошкоджено близько 120 будинків. Найбільше руйнувань у Львові.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram.

У Львівській області збільшилася кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки рфКількість людей, які постраждали внаслідок нічної ракетної атаки рф на Львівську область, зросла до 19. Про це повідомив глава місцевої ОВА Максим Козицький.

Такі дані станом на 16:30. За словами Козицького, через нічну ракетну атаку пошкоджено як багатоквартирні будинки, так і приватний сектор.

Найскладніша ситуація у Залізничному районі Львова. Там пошкоджено близько 100 будинків. Найбільше пошкоджень зафіксували у житловому будинку на вулиці Каховській та у медичному коледжі на Патона. Також є пошкодження у будинках на Городоцькій, Трещаківського, Гарматія та Тюльпановій.

У Львові вибито або пошкоджено близько 500 вікон і понад 40 вхідних дверей. Заміну або ремонт потрібно провести на покрівлях у шести багатоквартирних і чотирьох приватних будинках.

У селі Ставчани, за його словами, не підлягають відновленню три житлових будинки і стільки ж господарських будівель.

А в селі Суховоля пошкоджено чотири приватні будинки.

Нагадаємо, сьогодні вночі росія атакувала Львівщину. Обійшлося без жертв, але за день зросла кількість постраждалих – до 19 людей. Серед поранених – шестеро людей похилого віку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: