Резніков показав бронемашини Senator, отримані ЗСУ від Канади

Читать на русском
Міністр оборони Олексій Резніков продемонстрував нові БТР Senator, які Україна отримала від Канади.
Фото: Roshel

Міністр оборони Олексій Резніков продемонстрував нові БТР Senator, які Україна отримала від Канади та подякував країні за допомогу.

Відео із бронемашинами він опублікував у Twitter.

Зеленський подякував Канаді за партію БТР SenatorПрезидент Украины Володимир Зеленський висловив подяку Канаді за надання Україні 200 БТР Senator.

«Ласкаво просимо до України, Senators Rochelle. Ці бронемашини допоможуть захистити наших військових під час бойових завдань і врятують тисячі життів. Адже саме люди перемагають у війні. Я радий, що у нас з канадськими партнерами однакові погляди на поле бою», – написав Резніков.

При цьому міністр оборони подякував канадським колегам Аніті Ананд і Біллу Блеру, а також народу Канади за передані броньовані машини від виробника Roshel.

Як відомо, Канада пообіцяла передати Україні 200 бронемашин Senator у рамках пакету військової допомоги.

Senator - легкі та маневрені канадські бронеавтомобілі виробництва компанії Roshel. Вони дають змогу перевозити людей, різне обладнання, проводити медичну евакуацію. Вони набагато дешевші, ніж спеціальні військові автомобілі.

Нагадаємо, Резніков розповів, коли українські пілоти розпочнуть навчання на F-16. Також глава Міноборони не виключає вступу України до НАТО у 2024 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: