Зеленський провів селектор: обговорювали продовження «зернового коридору»

Читать на русском
Президент за підсумками селектора заявив про підготовку до виконання рішень Ставки щодо продовження зернового коридору.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Президент України Володимир Зеленський 7 серпня провів селекторну нараду. На ній обговорювалися поточні питання, у тому числі продовження зернового коридору.

Про це глава держави повідомив у Telegram у понеділок, 7 серпня.

У МЗС розповіли, скільки українського зерна знищила рф після виходу з зернової угодиПісля виходу із Чорноморської зернової ініціативи росія знищила 180 тисяч тонн українських зернових культур. За даними МЗС, рашисти били по резервуарах з агропродукцією протягом дев'яти днів.

За його словами, було заслухано доповідь головкому ЗСУ Валерія Залужного про ситуацію на фронті – напружені оборонні та наступальні операції.

У свою чергу Міноборони України звітувало про надходження техніки та боєприпасів, про календар постачання на близьку та середню перспективу, Мінстратпром – про власне виробництво. Президент запевнив, що влада ліквідує бюрократичні бар'єри.

Керівництво ГУР і СЗР озвучили дані розвідки про росію.

«Розуміємо найближчі плани ворога. Глава СБУ Малюк звітував про боротьбу зі зрадниками в Україні», – зазначив Зеленський.

Також було озвучено інформацію про нові російські обстріли цивільних об'єктів та про дії з ліквідації наслідків та допомоги людям.

«Також готуємо до виконання деякі рішення Ставки ВГК щодо продовження «зернового коридору»», – додав президент.

Нагадаємо, 5 серпня Україна оголосила про військову загрозу в портах рф в Чорному морі. Раніше папа Римський закликав росію відновити зернову угоду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: