Зеленський пояснив, чим Україні можуть допомогти країни Латинської Америки

Читать на русском
Країни Латинської Америки не обов'язково повинні допомагати Україні зброєю, є багато інших способів підтримати нашу країну. Про це заявив президент Володимир Зеленський.
Фото: lanacion.com.ar

Держави Латинської Америки не обов'язково повинні допомагати Україні зброєю, існує багато інших способів підтримати нашу країну.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю порталу La Nacion.

Удавані миротворці: у чому суть ініціатив щодо припинення війни в Україні, запропонованих за кордономУ чому полягає суть мирних планів, які для припинення війни в Україні пропонували Китай, Індонезія, Ватикан та інші держави.

«Мені здається, щоб зрозуміти, як допомогти, треба розуміти, що відбувається, якими є наслідки війни, розуміти, що це неспровокована агресія на нашій території», – сказав Зеленський.

За словами глави держави, країни Латинської Америки могли б надати Україні гуманітарну підтримку чи допомогти з організацією політичного тиску на інші держави.

«Не всі країни можуть підтримати нас зброєю через своє законодавство чи просто тому, що вони не мають. Це може бути гуманітарна допомога, обладнання для питної води, ми мали серйозні проблеми з електрикою. Є ще один момент, це політичний тиск, потрібно чинити політичний тиск», – заявив президент.

Нагадаємо, нещодавно президент президент Бразилії Лула да Сілва заявив, що «світ втомився» від війни росії проти України.

Разом з тим, за останній час він змінив свою риторику щодо війни в Україні та засудив вторгнення рф. Також варто зазначити, що нещодавно Бразилія взяла участь у переговорах щодо миру в Україні в Саудівській Аравії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: