У Підмосков'ї та ще двох областях рф лунають вибухи, повідомляють про «роботу ППО»

Читать на русском
В Тульській та Калузькій областях російської федерації пролунали вибухи. Також жителі підмосковного Ступіно повідомляють про гучні звуки.
фото: Фокус

В Тульській та Калузькій областях російської федерації пролунали вибухи. За версією країни-агресора, це робота ППО. Також жителі підмосковного Ступіно повідомляють про гучні звуки, сліди в небі та рух невстановлених безпілотників.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

За даними російського Telegram-каналу SHOT, жителі Тульської області повідомили про звуки вибухів у регіоні.

«Гучні хлопки чули жителі Олексинського району. Офіційної інформації про те, що трапилося, не надходило», - йдеться в повідомленні.

Також, за даними Mash, вибухи також були й в небі над Калузькою областю країни-агресора.

Згідно зі словами очевидців, вибухи пролунали близько 19:20. Як зазначають в росЗМІ, «попередньо, відпрацювала ППО».

Водночас, росЗМІ повідомляли про рух невстановлених безпілотників у Підмосков'ї. Місцеві жителі заявили, що чули три вибухи в регіоні.

Нагадаємо, що у місті Рильськ Курської області рф пізно ввечері, 4 серпня, пролунало кілька вибухів. Місцева влада заявила про атаку безпілотником.

Раніше в росії заявили, що в ніч проти 3 серпня Калузьку область атакували безпілотники. У Міноборони рф запевнили, що нібито атаку відбили і збили всі дрони.

Зазначимо, останнім часом у росії все частіше заявляють про атаки дронами, причому в різних містах. Неодноразово вибухи лунали вже й у Москві. Також не припиняється бавовна у Криму. Наприклад, 2 серпня повідомлялося про вибух у Гвардійському, а 1 серпня – у Севастополі.

Водночас СБУ та ВМС вже провели дві успішні спецоперації у Чорному морі та атакували дронами російські кораблі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: