«Не дрони, а НЛО»: в ГУР висловилися про вибухи в Москві та інших містах рф

Читать на русском
У ГУР Міноборони прокоментували, чи причетна  Україна до вибухів у Москві і хто винен насправді.
Андрій Юсовфото suspilne.media

Винуватець вибухів у Москві та інших містах росії – лише сам володимир путін та його диктаторський режим, який розпочав війну в Україні. А що саме вибухає на території рф можна буде детальніше обговорити після перемоги України.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону, коментуючи атаку безпілотників на Москву 30 липня.

«Цей процес триватиме»: у ГУР відреагували на нові вибухи у Москві та КримуЗа словами Юсова, ранкові вибухи в Криму та Москві доводять, що російська влада не контролює небо навіть над стратегічно важливими об'єктами.

Він пожартував, що зараз треба формулювати, що йдеться не про атаку дронів в рф, а «НЛО – непізнаних літальних об'єктів».

Юсов наголосив, що коли росія оголошує несправедливу загарбницьку геноцидну війну проти іншої держави, то вона має бути готова, що бойові дії вестимуться не лише на території України, а й на території країни-агресора.

За його словами, головний винуватець цих та інших інцидентів на території Москви та в цілому на території так званої росії, і на окупованих територіях – це режим путіна.

«Безпосередньо російський диктатор, його оточення, яке ухвалило та реалізувало рішення про напад на Україну. Це головна причина. А те, яким чином реалізуються та чи інша «бавовна», ми докладніше проговоримо після української перемоги», – наголосив Юсов.

Нагадаємо, 30 липня в Москві заявили про атаку безпілотниками. Пізніше вибухи у місті прокоментувало Міноборони росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: