У рф заявили про атаку дронами на Калузьку область

Читать на русском
У росії заявили, що в ніч проти 3 серпня Калузьку область атакували безпілотники. Міноборони рф відзвітувало, що всі дрони нібито збили.
ілюстративне фото

У росії заявили, що в ніч проти 3 серпня Калузьку область атакували безпілотники. У Міноборони рф запевнили, що нібито атаку припинили і збили всі дрони.

Про атаку дронів повідомив губернатор Калузької області рф Владислав Шапші у своєму Telegram.

Аеропорти, елітні райони і навіть Кремль: які об'єкти в Москві зазнали атак дронівРосійську столицю з початку року понад десять разів атакували невідомі безпілотники. Під удар потрапляли аеропорти, елітні райони, Москва-Сіті та навіть Кремль.

«Сьогодні вночі під час спроби прольоту через Калузьку область силами ППО на південному заході регіону збито 6 БПЛА. Постраждалих та руйнувань немає», – написав він.

У Міноборони росії підтвердили факт атаки, заявивши про нібито її «припинення». За даними російського відомства, нібито всі безпілотники були збиті.

Нагадаємо, останнім часом у росії все частіше заявляють про атаки дронами, причому в різних містах. Неодноразово вибухи лунали вже й у Москві. Також не припиняється бавовна у Криму. Наприклад, 2 серпня повідомлялося про вибух у Гвардійському, а 1 серпня – у Севастополі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: