Бавовна у Криму: у Красногвардійському районі проводять евакуацію через детонацію боєприпасів

Читать на русском
В Красногвардійському районі на тимчасово окупованому півострові внаслідок атаки дронів детонує склад боєприпасів. Населення евакуюють.
Скріншот з відео

В Красногвардійському районі на тимчасово окупованому півострові внаслідок атаки дронів детонує склад боєприпасів. Населення евакуюють.

Про це розповів так званий голова тимчасово окупованого Криму Сергій Аксьонов.

Вибухи на Кримському мосту: що відомо про дві атаки на «сакральний» міст путінаКримський міст пережив під час повномасштабної війни дві атаки. Що відомо про вибухи 8 жовтня та 17 липня.

За його словами, внаслідок атаки ворожого безпілотника на Красногвардійський район сталася детонація на складі боєприпасів. Руйнувань і постраждалих, за попередніми даними, немає.

Аксьонов додав, що окупаційною владою було прийнято рішення про евакуацію населення в радіусі 5 кілометрів від місця детонації боєприпасів у пункти тимчасового розміщення.

При цьому рух на Кримській залізниці буде призупинено для мінімізації ризиків.

Раніше повідомляли, що в Красногвардійському районі в тимчасово окупованому Криму у суботу, 22 липня, пролунали вибухи. Росіяни перекрили рух через Кримський міст.

Також писали, що у четвер, 20 липня, в районі двох аеродромів тимчасово окупованого Криму було чути вибухи. Тоді як в ніч на 19 липня в Кіровському районі тимчасово окупованого півострова сталася пожежа на полігоні – там горів та детонував склад боєприпасів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: