У росії підпалили 30 військкоматів за п'ять днів – ЗМІ

Читать на русском
У росії за останні п'ять днів зафіксували наймасовішу кількість підпалів військкоматів. За даними журналістів, з 29 липня до 2 серпня на території країни-окупанта підпалили відразу 30 таких об'єктів.
Фото: росЗМІ

У росії за останні п'ять днів зафіксували наймасовішу кількість підпалів військкоматів.

Про це повідомляє портал .

Росіянам підняли призовний вік і в 10 разів збільшили штраф за неявку у військкоматРосія посилює правила військового обліку. Режим путіна, зокрема, вирішив підвищити призовний вік та збільшити штрафи за неявку до військкомату.

За даними журналістів, з 29 липня по 2 серпня на території країни-окупанта підпалили одразу 30 військкоматів.

Зазначається, що більшість паліїв – пенсіонери чи люди у віці. Найстаршій з них 82 роки: жінка прийшла до будівлі військкомату Красноармійського району Волгограда з коктейлем Молотова в руках.

При цьому у кількох випадках військкомати підпалювали студенти та навіть неповнолітні.

Журналісти стверджують, що абсолютна більшість атак пов'язана з діями телефонних шахраїв, які під різними приводами переконують людей влаштувати пожежу.

Нагадаємо, 30 липня ЗМІ повідомляли, що у тимчасово окупованому Криму затримали вчительку російської мови, яка намагалася підпалити місцевий військкомат.

А минулого місяця у російському місті Володимир місцева чиновниця також намагалася підпалити будівлю військкомату коктейлями Молотова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: