Арахамія заявив, що є декілька претендентів на виключення зі «Слуги народу»

Читать на русском
На виключення з фракції Слуга народу є ще кілька претендентів. Поки що фракція дає їм останній шанс проявити себе.
фото УП

На сьогоднішній день на виключення з фракції «Слуга народу» є ще кілька претендентів. Поки що фракція дає їм останній шанс проявити себе. Після цього прийматиметься рішення.

Про це заявив керівник фракції СН Давид Арахамія в інтерв'ю для РБК-України, оприлюдненому у четвер, 3 серпня.

Таїланд, Мальдіви, ОАЕ: luxury відпочинок політиків та чиновників під час повномасштабної війниСкандальні поїздки політиків та чиновників за кордон під час повномасштабної війни – на інфографіці.

«Їх декілька (кандидатів на виключення з фракції – ред.), ми беремо їх у роботу, даємо останній шанс, показуємо їм результати важливих голосувань», – сказав він.

При цьому Арахамія зазначив, що, наприклад, з релігійних питань фракція завжди дає вільне голосування, з таких питань, як Стамбульська конвенція, – також.

«А коли є міжнародні зобов'язання, взяті державою, я не бачу коридору для плюралізму думок, ці рішення потрібно просто виконувати, як обіцяли», – заявив Арахамія.

Він уточнив, що якщо ці депутати не проголосують за ключові закони, витягнуть картку чи не прийдуть на засідання Ради, їх виключать із фракції.

Арахамія нагадав, що за весь час каденції з фракції виключили чи пішли самі 17 людей.

Нагадаємо, нардепи СН дедалі частіше потрапляють у скандали і позбавляються мандату. Так, минулого тижня втратив депутатський мандат Юрій Арістов – після гучного скандалу про його відпочинок на Мальдівах під час війни в Україні.

Цього тижня заявив про складання мандата Андрій Холодов, який, за даними ЗМІ, зараз на Кіпрі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: