У російській держдумі закликали вдарити по монументу «Батьківщина-мати» у Києві

Читать на русском
Депутат російської держдуми закликав завдати удару по монументу Батьківщина-мати в Києві, щоб замість тризуба там був понівечений щит.
vechirniy.kyiv.ua

Депутат російської державної думи Андрій Гурулєв закликав ударити по монументу «Батьківщина-мати» у Києві в якості помсти за атаку безпілотників на Москву.

Він написав про це у своєму Telegram-каналі.

Він заявив, що останні атаки на росію «мають виключно інформаційний характер», у тому числі удар безпілотників по «Москва-Сіті» – на думку депутата, це «символ нової столиці, успішної росії», чому Україна «заздрить».

«У хохлів цього немає, тому їхні потуги можна зрозуміти. Таким чином вони намагаються посіяти страх та сумнів у головах наших громадян. По-перше, цього не буде, наш народ взагалі не з полохливих. По-друге, пропоную брати тим самим методом, але робити це набагато жорсткіше. Зрозуміло, що суто «інформаційні» удари далеко не наш профіль, ВС рф працюють на ефективність. Але, думаю, понівечений щит Батьківщини-мати замість триклятого тризубця зараз був би дуже доречним, цілком ця тема вписалася б у роботу з денацифікації. У нас красиво по ньому навернути є всі можливості. Про удари по Банковій я вже язик зчесав говорити, щоб діячі звідти взагалі сонячного світла не бачили, не вилазили з бункерів», – написав Гурулєв.

Зазначимо, що на монументі «Батьківщина-матір» наразі триває процес заміни радянського герба на тризуб.

Нагадаємо, центр російської столиці два дні поспіль атакують безпілотники. 30 та 31 липня кілька дронів врізалися у вежі «Москва-Сіті».

Раніше Дмитро Медведєв, коментуючи одну з атак на Москву, закликав завдавати ракетних ударів по «нестандартних цілях» в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: