Прискорене звикання до повноцінної війни: в ОПУ прокоментували атаку на Москву

Читать на русском
Подоляк після нічної атаки дронів на Москву зазначив, що російська столиця прискорено звикає до повноцінної війни, яка незабаром остаточно перейде на територію її ініціатора.
Фото: Коммерсантъ

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк констатував, що повноцінна війна незабаром остаточно перейде на територію її «автора».

Так він прокоментував атаку безпілотників на Москву цієї ночі.

«Москва прискорено звикає до повноцінної війни, яка скоро остаточно перейде на територію «авторів війни», щоб зібрати з них усі борги… Все, що далі відбуватиметься в росії, – об'єктивний історичний процес. Більше невстановлених дронів, більше розвалу, більше громадянських конфліктів, більше війни…», – написав Подоляк у Twitter.

Нагадаємо, центр російської столиці два дні поспіль атакують безпілотники. Вночі 30 липня, як заявили у міноборони, один дрон був знищений у повітрі над Одинцовським районом, ще два – впали на території «Москва-Сіті».

У ГУР зазначили, що винуватцем вибухів у Москві та інших російських містах є виключно путін та його диктаторський режим, який розпочав війну проти України.

Цієї ночі в Москві та області знову пролунала серія вибухів. Як мінімум один із дронів влучив у вежу «Москва-Сіті».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: