У Повітряних сил ЗСУ прокоментували атаку безпілотників на Москву

Читать на русском
Після атаки безпілотників на Москву, яка відбулася в ніч на 30 липня, говорити про російський спокій в глибинці вже не доводиться.
facebook.com/yuriy.ignat

Після атаки безпілотників на Москву, яка відбулася в ніч на 30 липня, говорити про російський спокій в глибинці вже не доводиться.

Про це розповів речник Повітряних сил Юрій Ігнат в етері телемарафону.

«У росії завжди щось літає, і в Москві зокрема. Є ті, кого війна «не стосується» - вона вже стосується. Вже є певні настрої в рф – щось прилітає, і гучно», – заявив він.

Ігнат наголосив, як би російська влада не хотіла закрити очі на «прильоти» і казати, що вони все збивають, «щось таки прилітає».

«Тому говорити про російський спокій в глибинці вже не доводиться», – додав речник.

Нагадаємо, у Міноборони країни-агресора повідомляли, що вночі 30 липня Москву атакували трьома БпЛА, постраждала одна особа.

Відомо, шо внаслідок атаки пошкоджені фасади на двох офісних вежах «Москва-Сіті». У одній з веж, яку нібито атакував один з дронів, розміщено відразу три російські міністерства: Мінекономрозвитку, Мінпромторг, Мінкомзв'язку. Що стосується 10-го поверху, то попередньо цей поверх займає Мінекономрозвитку. Там усе вигоріло, а по всьому кварталу розлетілися службові документи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: