«Терор нас не злякає»: Зеленський прокоментував ранкові обстріли Херсона та Кривого Рогу

Читать на русском
Володимир Зеленський прокоментував ранкові обстріли Херсона та Кривого Рогу, внаслідок яких є загиблі та поранені.
Кривий Ріг, фото: Telegram/Дмитро Лубінець

Президент Володимир Зеленський, коментуючи ранкові обстріли Херсона та Кривого Рогу, констатував, що останніми днями росія вперто б'є по центрах міст, обстрілюючи цивільні об'єкти, але цей терор не злякає і не зламає українців.

Він написав про це у соцмережах.

У МВС підтвердили ракетний удар по Кривому Рогу: є загиблий та пораненіПо Кривому Рогу завдано ракетного удару, підтвердили у МВС. Одна ракета влучила у чотириповерхову будівлю навчального закладу, друга – у 9-поверховий житловий будинок.

«Ранок понеділка. Регіони України під обстрілами окупантів, які продовжують тероризувати мирні міста і людей. Кривий Ріг, Херсон. Влучання в житлові будинки, навчальний корпус університету, перехрестя. На жаль, є загиблі й поранені. Під завалами можуть бути люди. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких через російський терор», – написав Зеленський.

Він повідомив, що вже спілкувався з МВС та СБУ, а заступник керівника ОПУ з регіональної політики Олексій Кулеба та голови ОВА займаються ситуацією.

«Останні дні ворог уперто б’є по містах, по центрах міст. Обстрілює цивільні об'єкти й житло. Але цей терор нас не злякає і не зламає. Працюємо й рятуємо наших людей», – додав президент.

Нагадаємо, цього ранку росіяни вдарили двома ракетами по Кривому Рогу, влучивши у житловий будинок та навчальний заклад. Поки що відомо про одного загиблого та 10 поранених.

Крім того, окупанти із «Градів» обстріляли Херсон. Загинув працівник комунального підприємства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: