Окупанти вдарили по центру Херсона з «Градів», є жертва

Читать на русском
Російські окупанти вранці 31 липня обстріляли центральну частину Херсона із РСЗВ Град. Загинув чоловік.
фото Херсонська ОВА

Російські окупанти вранці 31 липня обстріляли центральну частину Херсона із РСЗВ «Град». Загинув працівник комунального підприємства.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації (ОВА) Олександр Прокудін.

У МВС підтвердили ракетний удар по Кривому Рогу: є загиблий та пораненіПо Кривому Рогу завдано ракетного удару, підтвердили у МВС. Одна ракета влучила у чотириповерхову будівлю навчального закладу, друга – у 9-поверховий житловий будинок.

«Сьогодні близько 8:20 окупанти обстріляли центральну частину Херсона з РСЗВ «Град». Під ворожий удар потрапив працівник міського комунального підприємства. Від поранень чоловік загинув на місці», – написав він.

Всього за добу армія рф здійснила 68 обстрілів по населених пунктах регіону, випустивши 358 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», танків та БПЛА.

По самому Херсону прилетіли 36 снарядів. Окупанти влучили по території та спорудженням заводу, підприємства.

За добу через російську агресію п'ятеро людей отримали поранення.

Нагадаємо, в ніч проти 31 липня російські війська вдарили ракетами С-300 по Харкову. Ворожа ракета поцілила по території Новобаварського району, у складські приміщення одного з комерційних підприємств. Внаслідок вибуху один чоловік отримав поранення.

Також сьогодні вранці вибухи пролунали у Кривому Розі – ворог вдарив по місту двома ракетами. Одна влучила у чотириповерхову будівлю навчального закладу, друга - у житлову багатоповерхівку. Є загиблий та поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: