Зеленський у зверненні анонсував «доволі вагомі» міжнародні рішення для України

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський заявив, що на Україну найближчим часом чекають важливі міжнародні рішення – команда фахівців вже працює над їх впровадженням. Про це глава держави розповів у своєму вечірньому зверненні до нації.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський заявив, що на Україну найближчим часом чекають важливі міжнародні рішення – команда фахівців вже працює над їх впровадженням.

Про це глава держави розповів у своєму вечірньому зверненні до нації.

«Робимо максимум зараз, робимо це непублічно - щоб результати наших воїнів, які побачать усі, теж могли стати максимальними», – сказав Зеленський.

Головне із вечірнього звернення президента:

  • Вранці з нагоди Дня Державності мав честь привітати та відзначити нагородами наших захисників та захисниць. «Золоті Зірки» Героям України, «Хрести бойових заслуг», ордени Богдана Хмельницького, ордени «За мужність». Мав честь вручити й почесні нагороди бойовим бригадам та прикордонним загонам.

  • Вручив і паспорт громадянина України нашим юним жителям. Серед них діти наших воїнів, діти наших героїв. Держава може і має відкрити для них абсолютно всі можливості жити гідно, цивілізовано, безпечно.

  • Пройшла й важлива міжнародна зустріч. Прем'єр-міністр Катару був у Києві – дуже плідні переговори. Найважливіше – Катар буде з нами у реалізації Формули миру, приєднується до спільних глобальних зусиль. Домовилися про співпрацю щодо повернення українських дітей, депортованих в росію. Обговорили також ситуацію довкола Чорноморської зернової ініціативи.

«Я дякую всім, хто допомагає посилювати Україну! Дякую кожному та кожному, хто зараз у бою», – підсумував президент.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський наклав вето на закон про виділення півмільярда гривень на музей Голодомору.

Крім того, президент підписав закон «Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України», який передбачає зміну дат трьох державних свят.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: