У районі Бахмута ворог збільшив опір – ЗСУ

Читать на русском
Російські військові у 650 разів обстріляли позиції українських військових на Бахмутському напрямку.
фото Armia inform

На Бахмутському напрямку війська рф здійснили 650 обстрілів за добу, але українські військові продовжують ліквідувати ворога. При цьому росіяни збільшили опір.

Про це заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону 31 липня.

Сирський заявив, що зараз є всі умови для повернення БахмутаРосійські війська перебувають у напівоточенні у Бахмуті. За словами Сирського, зараз є всі умови, щоб повернути місто, але з меншими, ніж у росіян, втратами.

«Ворог збільшує опір. Окупанти 650 разів обстріляли позиції українських військових на Бахмутському напрямку. Також здійснили 4 авіанальоти. Всього за добу сталося 2 бойові зіткнення. 37 окупантів було знищено, 107 поранено», – сказав Череватий.

Він додав, що ЗСУ знищили ворожу БМП, ЗРК «Оса», Гаубицю Д-30, два польові склади з боєприпасами, командно-наглядовий пункт роти, пульт управління безпілотниками, безпілотник «Орлан 10» та безпілотник «Ланцет».

За словами Череватого, зараз сили оборони посилюють протистояння з ворогом у системі радіоелектронної боротьби, адже росіяни мають непогані радіоелектронні станції, знищення яких є однією з пріоритетних цілей для ЗСУ.

Нагадаємо, раніше у ЗСУ прокоментували масштаб втрат рф на Бахмутському напрямку. Також повідомлялося, що президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції воїнів на Бахмутському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: