Героїзм, про який неможливо розповісти деталі: Зеленський про роботу Сил спеціальних операцій

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський заявив, що бійці Сил спеціальних операцій завдають особливо відчутних ударів по російських терористах.
Скріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський заявив, що бійці Сил спеціальних операцій завдають особливо відчутних ударів по російських терористах.

Про це йдеться у його відео зверненні.

Зеленський повідомив, що в суботу перебуває на Донеччині, зокрема відвідав Часів Яр, Краматорськ, Слов’янськ, Дружківку й Костянтинівку. Там президент особисто привітав і нагородив воїнів Сил спеціальних операцій з нагоди їхнього професійного дня.

За його словами, Сили спеціальних операцій – це такий героїзм, про який неможливо розказати всі деталі, однак воїни завдають особливо відчутних ударів по російських терористах.

Сьогодні на Донеччині. З нашими воїнами, нашими героями. Звернення Володимира Зеленського 29.07.2023Офіс Президента України

«З того, про що можна зараз говорити, звичайно, – це участь у ключових бойових операціях. Бахмут, зокрема. Авдіївка, Красногорівка, Марʼїнка. Соледар. Разом з усіма боронили Київ і Гостомель, і Бучу, і Ірпінь, і Мощун, і Макарів. Острів Зміїний – це теж ССО разом з розвідкою, разом з «альфівцями» та ВМС. Кінбурнська коса. Херсон. Зараз – звільнення Старомайорського. Це теж результат, зокрема, ССО», – зазначив Зеленський.

Він також повідомив, що за час війни 17 воїнів Сил спеціальних операцій удостоєні звання Героя України, 13 із них посмертно. Загалом 2520 воїнів ССО відзначені державними нагородами.

Нагадаємо, у суботи, 29 липня, президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських воїнів на Бахмутському напрямку.

Додамо, ворог перекидує усі сили на Бахмутський напрямок, щоб спробувати втримати свої позиції. Тим часом втрати окупаційної армії вже перевищують втрати радянської армії під час війни в Афганістані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: