Путін заявив, що росія не може припинити вогонь в умовах наступу на неї

Читать на русском
Путін дав зрозуміти, що сам він припиняти війну не має наміру, заявивши, що росія не може припинити вогонь, коли на неї наступають.
Фото: detector.media

Російський диктатор володимир путін заявив журналістам, що один із пунктів «мирної ініціативи» країн Африки про припинення вогню неможливо реалізувати в умовах наступу ЗСУ.

Про це повідомляють росЗМІ.

«Один із пунктів ініціативи африканських країн не може бути реалізований – є речі, які можуть важко бути реалізовані або не можуть бути реалізовані. Там один із пунктів – припинення вогню.

Але українська армія наступає, вони в атаці, реалізують великомасштабний стратегічний наступ. Чого звертатися з припиненням вогню до нас? Ми ж не можемо припинити вогонь, коли на нас наступають», – сказав він.

Путін також переконаний, що зараз активні бойові дії на фронті не відбуваються, а контрнаступ України на всіх напрямках зупинений. Крім того, за словами диктатора, на одній ділянці військові рф перейшли в атаку.

Разом з цим президент рф заявив, що не вважає своєю справою управління військами, тому не отримує щогодини доповіді щодо ходу «спецоперації», але кілька разів на день зв'язується з Міноборони.

Нагадаємо, африканські лідери на саміті в рф закликали путіна продовжити зернову угоду і зупинити війну.

Також путін заявив, що «уважно розглядає» мирний план Африки.

Раніше у МЗС росії заявили, що українці «хотіли б собі такого президента, як путін».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: