Рф звинуватила Україну в «ракетній атаці» на Таганрог

Читать на русском
Міноборони рф заявило, що Україна винна у вибуху в Таганрозі. Нібито, ЗСУ випустили по Таганрогу ракету С-200, а військові рф її збили.
фото соцмережі

Міноборони росії заявило, що Україна винна у сьогоднішньому вибуху у Таганрозі. Нібито ЗСУ випустили по Таганрогу ракету С-200, а її збило російське ППО.

Про це повідомило Міноборони рф в Telegram.

Таганрог наш: на які території РФ могла би претендувати УкраїнаНамагаючись обґрунтувати єдність українського і російського народів, Путін вдався до маніпуляцій.

«Київським режимом здійснено терористичну атаку переобладнаної в ударний варіант зенітної ракети комплексу ППО С-200 по житловій інфраструктурі міста Таганрог Ростовської області. Російськими засобами ППО українська ракета була виявлена та перехоплена у повітрі», - сказано в повідомленні.

Як повідомляють у росії, «уламки збитої української ракети впали на території Таганрога. Внаслідок теракту пошкоджено кілька будівель, а також є постраждалі серед мирних жителів».

Нагадаємо, в центрі Таганрога Ростовської області рф сьогодні після полудня пролунав сильний вибух. Вибуховою хвилею було пошкоджено кілька будівель, у будинках вибило шибки. Повідомляється про 15 постраждалих, але рятувальники ще розбирають завали. Губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що «вибухнула», ймовірно, ракета.

Також сьогодні у російській Самарі стався вибух на заводі з переробки нафти.

Минулого тижня у Москві заявили про атаку безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: