Сили оборони вжили заходів для захисту портової інфраструктури України – Гуменюк

Читать на русском
Сили оборони вжили заходів для захисту портової інфраструктури України, адже не виключають нові атаки російських військових.
Getty Image

Сили оборони вжили заходів для захисту портової інфраструктури України, адже не виключають нові атаки російських військових.

Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері телемарафону.

За її словами, вжиті українськими військовими заходи повинні забезпечити максимальну роботу ППО. Гуменюк сподівається, що заходити виявляться ефективними, адже бійці не виключають нові атаки російської федерації.

«Сподіваємось, що вжиті заходи будуть досить ефективними, але спостерігаючи за тим, що ворог взяв певну паузу, можна зробити висновок, що він готується до наступних атак за, можливо, новою тактикою», – зазначила речниця.

Нагадаємо, росіяни протягом кількох днів атакували портову інфраструктуру в Одеській та Миколаївській областях. Так, 21 липня внаслідок ракетної атаки на зерносховища одного із сільськогосподарських підприємств було знищено 120 тонн продукції.

24 липня окупанти атакували портову інфраструктуру Дунаю. В результаті обстрілу було зруйновано ангар із зерновими, постраждали шестеро людей.

Нещодавно секретар РНБО заявляв, що український ВПК уже виробляє засоби, які допоможуть посилити захист портової інфраструктури від ракетних ударів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: