У російському Таганрозі пролунав потужний вибух: що відомо

Читать на русском
У центрі Таганрога сьогодні пролунав потужний вибух просто у дворі одного з ресторанів. Попередньо – вибухнула ракета. Є постраждалі.
Вибух у Таганрозі 28 липняфото соцмережі

У центрі Таганрога Ростовської області рф сьогодні після полудня пролунав сильний вибух. Вибуховою хвилею було пошкоджено кілька будівель, у будинках вибило вікна. Повідомляється про 15 постраждалих, але рятувальники ще розбирають завали.

Про вибух повідомило одразу кілька Telegram-каналів.

За даними очевидців, вибух пролунав близько 16:00. «Наслідки вибуху в Таганрозі — вибиті шибки в будівлі, завали, постраждалі люди. Попередньо, вибухнуло на вулиці Олександрівській у районі ресторану «Чехов Сад». За словами очевидців, було два вибухи. Перший – сильний, другий – трохи слабший», – написав Telegram-канал Mash.

Очевидці писали, що від вибухової хвилі в будинках поруч вибило шибки, спрацювала сигналізація машин.

«Попередньо, кількість постраждалих під час вибуху в Таганрозі збільшилася до 10», – йдеться у повідомленні.

Зараз на місці розбирають завали, кількість поранених може збільшитися — люди звертаються до медиків із порізами та пораненнями від скла та каміння, пише канал.

Що саме вибухнуло та чому – поки що точно невідомо. Але за однією з версій здетонувала ракета.

«За однією з версій ракета здетонувала у дворі ресторану «Чехов Сад» у Таганрозі. На місці утворилася вирва 5 на 5 метрів», – написав Mash.

За даними інших джерел, постраждалих в12 осіб.

Як пишуть російські ЗМІ, губернатор Ростовської області рф Василь Голубєв заявив, що біля кафе «Чехів сад» «вибухнула», ймовірно, ракета.

За його словами, наразі за допомогою звернулися 15 осіб, з ними працюють медики. Усі, хто звернувся – з легкими травмами від уламків. Жертв немає.

Нагадаємо, минулого тижня в Москві заявили про атаку безпілотників. Також нова бавовна сталася у Криму. У ГУР України заявили, що «цей процес буде продовжуватися».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: