«Цей процес триватиме»: у ГУР відреагували на нові вибухи у Москві та Криму

Читать на русском
За словами Юсова, ранкові вибухи в Криму та Москві доводять, що російська влада не контролює небо навіть над стратегічно важливими об'єктами.
Фото: Reuters

Ранкові вибухи в Криму та Москві доводять, що російська влада не контролює небо навіть над стратегічно важливими об'єктами.

Про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

У рф погрожують «жорсткими заходами у відповідь» через атаки безпілотників на Москву і КримРосія, яка вже кілька днів завдає ударів по цивільній інфраструктурі Одеської області, звинуватила Україну у використанні терористичних методів та погрожує жорсткою відповіддю.

«Справді хороші новини. Те, що «бавовна» у Москві відбувається у тому квадраті, де розташовані ключові будівлі сектору безпеки та оборони держави-терориста, означає, що навіть такі об'єкти та небо над ними вже не контролюються режимом путіна», – сказав Юсов.

Він додав, що вибухи в росії і на тимчасово окупованих територіях України продовжуватимуться.

«Це процес, який триватиме і набиратиме обертів, доки рашисти не приберуться геть з українських територій, і не відновиться справедливість у рамках міжнародного права, міжнародно визнаних українських кордонів», – наголосив представник військової розвідки.

Юсов також зазначив, що регулярна «бавовна» у Криму допомагає окупантам зрозуміти, що територія півострова – це точно не безпечна територія.

Нагадаємо, цієї ночі два безпілотники атакували Москву: один із дронів потрапив у бізнес-центр, другий упав неподалік будівлі міноборони. За даними ЗМІ, це була спецоперація Головного управління розвідки Міноборони України.

А у Джанкойському районі Криму сьогодні через атаку безпілотників сталися вибухи на складі боєприпасів. Це вже третій подібний інцидент за п'ять днів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: