Зеленський провів виїзну Ставку у Дніпрі: що обговорювали

Читать на русском
Володимир Зеленський провів засідання Ставки у Дніпрі. Обговорювали перебіг наступальних та оборонних дій, забезпечення військ боєприпасами, систему ППО.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 27 липня, перебуває у Дніпрі. Там він провів виїзне засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Глава держави розповів про це у соцмережах.

«Ситуація на фронті, перебіг наступальних та оборонних дій. Доповіді головкома Залужного, командувачів Тарнавського та Сирського. Дані розвідки – Буданов. Пильна увага до забезпечення військ боєприпасами. Доповіді заступника міністра оборони Замлинського та командувача сил логістики Гуляка. Результативність використання наявних систем ППО та підсилення повітряного щита з урахуванням майбутніх надходжень – командувач Повітряних сил Олещук», – повідомив Зеленський.

Він також зазначив, що добігає кінця перевірка територіальних центрів комплектування, на особливому контролі перебуває 11 областей.

Нагадаємо, 24 червня президент також провів засідання Ставки, на якому обговорювалися три питання: планування оборонних та наступальних дій, відповідь на російські ракетні удари та розблокування експорту зерна.

У матеріалі «Слово і діло» можна прочитати, які обіцянки давав Зеленський упродовж останнього місяця повномасштабної війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: