У рф продовжили терміни відновлення Кримського мосту

Читать на русском
Згідно з новим розпорядженням, окупанти продовжили крайній термін ремонту до 31 грудня 2023 року. При цьому після жовтневого вибуху російська влада планувала відновити міст до 1 липня.
Фото: Reuters

Влада країни-терориста росії продовжила терміни відновлення Кримського мосту, пошкодженого внаслідок вибухів у жовтні та липні.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів рф.

Вибухи на Кримському мосту: що відомо про дві атаки на «сакральний» міст путінаКримський міст пережив під час повномасштабної війни дві атаки. Що відомо про вибухи 8 жовтня та 17 липня.

Згідно з документом, окупанти продовжили крайній термін ремонту до 31 грудня 2023 року.

При цьому після жовтневого вибуху російська влада планувала відновити міст до 1 липня. Інша інформація у розпорядженні не вказана.

Нагадаємо, за даними ISW, липнева атака на Кримський міст, ймовірно, матиме наслідки для російської логістики на півдні України.

ЗМІ писали, що атака нібито є спецоперацією СБУ та ВМС ЗСУ. Спецслужби, як завжди, обіцяли розкрити усі деталі після перемоги. Але в СБУ при цьому нагадали, що норми міжнародного права, аналіз оперативної обстановки та традиції ведення війни дозволяють перерізати логістичні шляхи супротивника. А Кримський міст є одним із транспортних коридорів військових поставок для російської армії.

Раніше в рф заявили, що один проліт автодорожньої частини Кримського мосту не підлягає відновленню через руйнування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: