«Міноборони готує пропозиції»: путін пригрозив «відповіддю» за атаку на Кримський міст

Читать на русском
Господар Кремля звинуватив в атаці на міст Україну. Він заявив, що очікує від російської влади конкретних пропозицій щодо підвищення безпеки мосту.
Фото: SNA

Російський диктатор володимир путін ввечері 17 липня провів нараду, присвячену ситуації з Кримським мостом.

Заяву путіна цитують російські пропагандистські ЗМІ.

У мережі обговорюють нову атаку на Кримський містПідрив Кримського мосту в ніч проти 17 липня обговорюють у соцмережах. Слово і діло підготувало добірку.

Господар Кремля очікувано звинуватив в атаці на міст Україну та пригрозив відповіддю.

«Цей злочин безглуздий, оскільки Кримський міст давно не використовують для військових перевезень. Відповідь з боку росії, звісно, буде. Міністерство оборони готує відповідні пропозиції», – стверджує диктатор.

Він заявив, що очікує від російської влади «конкретних пропозицій» щодо підвищення безпеки «цього стратегічно важливого транспортного об'єкта». Крім того, путін доручив своїм підлеглим якнайшвидше приступити до відновлювальних робіт.

У відповідь на це віце-прем'єр рф Марат Хуснуллін повідомив диктатору, що один проліт автодорожньої частини Кримського мосту не підлягає відновленню через руйнування.

Нагадаємо, на Кримському мосту сьогодні стався вибух (окупаційна влада назвала це «надзвичайною подією»), внаслідок якого пошкоджено кілька прольотів.

У ГУР та СБУ вже відреагували на цей інцидент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: