Медведєв пригрозив терактами у відповідь на «НП» на Кримському мосту

Читать на русском
Дмитро Медведєв погрожує терактами щодо керівництва України після нових вибухів на Кримському мосту.
Фото: ТАРС

Колишній президент росії Дмитро Медведєв погрожує терактами проти військово-політичного керівництва України у відповідь на «надзвичайну подію» на Кримському мосту.

Посаду він написав у своєму Telegram-каналі.

Скільки разів на місяць Медведєв погрожує ядерною зброєю – дослідженняСкільки разів на місяць Дмитро Медведєв погрожує ядерною зброєю – на інфографіці. Пік погроз припав на березень цього року – 10 разів.

«Світовий та наш власний досвід показує, що з терористами неможливо боротися міжнародними санкціями, залякуванням чи умовляннями. Вони розуміють лише мову сили. Тільки персональні та зовсім негуманні методи. Тому треба підривати їхні власні будинки та будинки їхніх родичів. Шукати та ліквідувати їхніх спільників, відмовляючись від прісної ідеї судового процесу над ними. Але головне – знищувати найвище керівництво терористичних формувань, у яких би щілинах ці комахи не ховалися. Це важко, але можливо», – написав політик.

Раніше, після атаки безпілотників на Кремль, Медведєв говорив, що російське керівництво має вдатися до «фізичного усунення Володимира Зеленського». У МЗС України порадили йому менше пити.

Нагадаємо, на Кримському мосту сьогодні стався вибух (окупаційна влада назвала це «надзвичайною подією»), внаслідок якого було пошкоджено кілька прольотів, двоє людей загинули.

Відео пошкоджень можна переглянути тут.

У ГУР та СБУ вже відреагували на інцидент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: