Колаборанти після арешту Гіркіна масово йдуть у «відпустки за станом здоров'я» – ЦНС

Читать на русском
Гауляйтери беруть відпустки, що відсидіти вдома процес кадрових чисток. Це почастішало після затримання Гіркіна та Губарєва.
фото АFP

Серед колаборантів на тимчасово окупованих територіях розпочалася масова паніка після арешту терористів Ігоря Гіркіна та Павла Губарєва.

Про це повідомляє Центр національного спротиву 24 липня.

Колишній ФСБшник, терорист, Z-блогер: що відомо про затриманого у росії ГіркінаТерориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова затримали у росії за екстремізм. Що про нього відомо та які злочини він скоїв – на інфографіці.

«Серед гауляйтерів поширюється практика взяття «відпусток» за станом здоров'я, щоб відсидіти вдома процес «кадрових чисток». У цей час більшість кремлівських кураторів взагалі відбула до росії», - йдеться в повідомленні.

У ЦНС наголошують, що такі дії в окремих випадках вже призвели до фактичного блокування роботи окупаційних адміністрацій. Однак у Москві не можуть вплинути на ситуацію, адже політика росії і стала її причиною.

Нагадаємо, 21 липня терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) затримали в росії, а в його квартирі провели обшуки. Того ж дня Міщанський суд Москви взяв його під варту на два місяці.

Також біля будівлі суду, де обирали запобіжний захід Гіркіну, затримали колишнього ватажка «ДНР» Павла Губарєва.

Британська розвідка оцінила наслідки затримання Гіркіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: