ЗСУ ліквідували російського полковника-командира «Ленінградського полку»

Читать на русском
ЗСУ продовжують ліквідацію російських топ-окупантів. Слідом за генералом Олегом Цоковим було вбито відомого полковника армії рф.
telegraf.com.ua/

Українські захисники ліквідували російського топ-полковника Євгена Вашуніна, який командував «Ленінградським полком».

Про це повідомляє російський канал «Фонтанка» у Телеграмі, із посиланням на голову Законодавчих зборів Петербурга Олександра Бєльського.

VIP-цілі: кого з російських генералів вдалося ліквідувати під час війни в УкраїніХто з російських генералів, за неофіційними даними, був ліквідований у ході війни в Україні – на інфографіці.

Згідно з його словами, Вашунін був смертельно поранений 14 липня, коли разом із загоном спробував допомогти окупантам «Шторму», які опинилися в оточенні.

Він стверджує, що керівник окупантів із групою підтримки висунулися назустріч загону. Їхній рух був помічений українськими військовими і почався бій. Під час зіткнення полковника Вашуніна було «відсічено від однополчан» та серйозно поранено. Він помер.

«Фонтанка» додає, що «Ленінградський полк» сформований переважно з петербурзьких мобілізованих.

Відповідну інформацію вже підтвердив журналіст Денис Казанський.

Нагадаємо, у районі Бердянська сьогодні, 11 липня, було ліквідовано російського генерал-лейтенанта Олега Цокова.

Наступного вечора стало відомо про вбивство командира підводного човна «Краснодар» Станіслава Ржицького. За інформацією ЗМІ, близько 8-ї ранку невідомий підстеріг його біля спорткомплексу «Олімп» у Краснодарі та розстріляв.

Ржицький міг бути причетний до ракетного удару по Вінниці у липні 2022 року, внаслідок якого загинули щонайменше 27 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: