В рф розстріляли командира, який міг бути причетний до ракетних ударів по Україні

Читать на русском
В адміністрації Краснодара підтвердили загибель заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи Станіслава Ржицького, повідомивши, що за фактом його смерті проводять перевірку правоохоронні органи.
фото: ТСН

У російському Краснодарі розстріляли заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи Станіслава Ржицького, який, за інформацією ЗМІ, міг бути причетний до ракетних ударів по Україні.

Про це повідомляє російське видання РБК із посиланням на коментар адміністрації Краснодара та видання ТАСС із посиланням на коментар правоохоронних органів.

Як зазначають проросійські Telegram-канали, 42-річний Станіслав Ржицький вирушив о восьмій годині ранку на пробіжку. Його підстеріг біля спорткомплексу «Олімп» невідомий, який вистрілив чотири рази в спину і груди Ржицькому, після чого зник із місця події. Потерпілий помер на місці від поранень.

При цьому, в адміністрації Краснодара підтвердили загибель заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи Станіслава Ржицького, повідомивши, що за фактом його смерті проводять перевірку правоохоронні органи.

Водночас, росЗМІ повідомляють, що Ржицького вбили. Наразі мотив та підозрюваних встановлюють.

Варто зазначити, як припускають журналісти, Ржицький міг бути причетний до ракетного удару по Вінниці «Калібрами» у липні 2022 року, внаслідок якого загинуло щонайменше 27 людей.

Нагадаємо, 14 липня вранці у Вінниці пролунало кілька вибухів. По центру міста вдарили три російські ракети «Калібр», які росія запустила з Чорного моря. Внаслідок ракетного удару, окрім будинку побуту «Ювілейний», також частково зруйновано медично-діагностичний центр. На парковці згоріли десятки машин.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: