Десантники ЗСУ показали танк Challenger 2 в роботі на фронті – відео

Читать на русском
Британські танки Challenger 2 на фронті в Україні. Десантники показали відео із маневрами танків.
скріншот з відео

Десантно-штурмові війська Збройних сил України ефективно використовують один із найкращих сучасних танків Challenger 2, який передала Британія. Ці танки, зокрема, наближають нашу перемогу на фронті.

Відео маневрів Challenger 2 опублікувала пресслужба командування ДШВ.

Challenger 2, Senator, Cougar та інші: яку техніку отримали ЗСУ напередодні контрнаступуУкраїна отримала від Заходу масу військової техніки напередодні контрнаступу, який покликаний вибити російських терористів з української землі. Розповідаємо, які машини почала отримувати українська армія

На відео продемонстровано модель танка 1991 року, в якій використовуються боєприпаси 120 калібру двох видів: бронебійний та осколково-фугасний. Його вогнева потужність – до 10 км. Також танк оснащений нічним прицілом та лазерним далекоміром.

Військові показують, що Challenger 2 дуже маневрений і має гарну прохідність.

Зброя Перемоги: Танк “Challenger 2”Десантно-штурмові війська ЗС України

Нагадаємо, перші танки Challenger 2 прибули до України у березні. Глава Міноборони Олексій Резніков особисто «обкатав» техніку, отриману від західних партнерів.

«Слово і діло» писало про те, яку техніку отримали ЗСУ напередодні контрнаступу. Також ми проводили порівняння танків, які надають Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: