Знімальна група DW потрапила під обстріл касетними боєприпасами рф, поранено оператора

Читать на русском
Знімальна група Deutsche Welle потрапила під російський обстріл під час зйомок тренувань українських військових на полігоні.
Фото DW

Знімальна група Deutsche Welle потрапила під російський обстріл під час зйомок тренувань українських військових на полігоні.

Про це пише DW Україна.

Знімальна група німецької державної медіакомпанії Deutsche Welle сьогодні по обіді потрапила під російський обстріл в місті Дружківка на Донеччині. Оператор Євген Шилко дістав поранення.

«Оператор медіакомпанії Deutsche Welle Євген Шилко отримав поранення російськими касетними боєприпасами в місті Дружківка на Донеччині, що знаходиться за 23 км від лінії фронту», – йдеться у повідомленні.

Чоловіка доправили в лікарню, наразі його стан стабільний.

Зазначають, що у той час вони знімали тренувань українських військових на полігоні. Під час атаки загинув один український військовий, ще кілька серйозно постраждали.

Нагадаємо, у Донецькій області 9 травня під час роботи загинув 32-річний відеожурналіст французького агентства AFP Арман Солдін.

Раніше ми повідомляли, що станом на початку червня цього року російська федерація скоїла 518 порушень проти медіа в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: