У двох областях помічені спроби проникнення російських ДРГ – Наєв

Читать на русском
У Чернігівській та Сумській областях фіксуються спроби проникнення російських ДРГ, але ЗСУ дають їм відсіч.
фото Сергій Наєв/Telegram

Російські окупанти постійно намагаються знайти слабкі місця в українській обороні. Ворог знову спробував прорватися безпосередньо на Чернігівському та Сумському напрямках.

Про це заявив командувач Об'єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв у своєму Telegram.

Україна створила мережу агентів усередині росії, які здійснюють диверсії – CNNПредставники розвідки США кажуть, що Україна створила всередині росії мережу агентів, які здійснюють диверсії та атаки безпілотників.

За його словами, саме у цих двох областях намагалися пробратися ворожі ДРГ.

«У прикордонні фіксується проникнення диверсійно-розвідувальних груп, але всі спроби були невдалими. Ми вживаємо всіх необхідних заходів щодо посилення наших оборонних спроможностей у тісній взаємодії з головами військових адміністрацій», – написав він.

Наєв уточнив, що для цього Сили оборони збільшують кількість невибухових інженерних загороджень, а також встановлюють додаткові камери спостереження.

Командувач Об'єднаних сил Збройних сил запевнив, що у разі спроби перетину будь-якої ділянки державного кордону ворог успіху не досягне.

«Якщо ж рівень загрози зростатиме, Генеральним штабом ЗСУ передбачено посилення наших військ для того, щоб унеможливити намагання ворога вдертися до України», – додав Наєв.

Нагадаємо, раніше російська ДРГ намагалася проникнути через кордон у Харківській області.

А до того українські бійці знищили човен російської ДРГ у районі Дніпровських островів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: