Росіяни атакують Україну безпілотниками, є загроза застосування балістики

Читать на русском
Вночі 20 липня росіяни атакували Україну ударними дронами. Також повідомляється про загрозу застосування балістичного озброєння.

У ніч проти четверга, 20 липня, російські терористи атакували Україну ударними дронами. Також у низці областей є загроза застосування балістичного озброєння.

Про це повідомляють Повітряні Сили ЗСУ.

У Полтавській, Миколаївській, Херсонській, Сумській та Чернігівській областях є загроза застосування ударних БПЛА. А для Запорізької,Дніпропетровської і також Полтавської областей повідомляється про небезпеку балістичних ракет.

Після першої години ночі у Сумах пролунали вибухи. Повідомляється про роботу ППО.

За інформацією моніторингових каналів, к Чорному морі ракетоносії КРМБ типу «Калібр» відсутні. Проте вивід одиниць ворожих ракетоносіїв з порту базування в акваторію моря займає досить невеликий проміжок часу і не є проблемним для виконання впродовж ночі. Тому захисники закликають громадян дослухатися до сигналів повітряної тривоги, а у разі загрози прямувати до укриттів або дотримуватися правила «двох стін».

Нагадаємо, 19 липня в окупованому Севастополі пролунала серія вибухів.

Також уночі 19 липня росіяни здійснили масовану атаку на Одеську область.

Після удару по Одещині керівник координаційного пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталія Гуменюк заявила про нову тактику росії під час обстрілу регіону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: