Пожежа на складі боєприпасів у Криму: окупанти збираються ліквідувати наслідки за «день-два»

Читать на русском
У Криму продовжується детонація на складі боєприпасів. За інформацією ЗМІ, там зберігаються гранати, мінометні міни, стрілецьке озброєння та артилерійські снаряди.
Скріншот з відео

На сході Криму продовжуються детонація та пожежа на складі боєприпасів. Окупанти стверджують, що пошкоджень цивільної інфраструктури за межами полігону немає, наслідки мають намір ліквідувати за «день-два».

Про це пишуть російські ЗМІ.

«Зараз вибухи лунають. Ситуація ще динамічна», – заявив голова «парламенту» Володимир Константинов. За його словами, мешканців найближчих сіл евакуювали на «день-два».

Відомо, що евакуюють мешканців чотирьох населених пунктів – Кринички, Айвазовське, Абрикосівка та Привітне – понад 2,2 тисячі осіб.

За інформацією видання ASTRA, на військовому складі, що горить у Кіровському районі, зберігаються гранати, мінометні міни, стрілецьке озброєння та артилерійські снаряди.

Голова окупаційної адміністрації Сергій Аксьонов заявив, що «причини займання встановлять слідчі органи». Як писали деякі місцеві паблики, полігон був обстріляний – вибухи почалися після прильотів.

Ще відео детонації на полігоні можна переглянути тут.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний твердо налаштований розпочати деокупацію Криму, як тільки для цього з'являться можливості.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що війну з росією не буде закінчено, доки не буде звільнено Крим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: