У ГУР прокоментували ситуацію з Кримським мостом

Читать на русском
У розвідці заявили, що не коментують ситуацію з Кримським мостом, але наголосили, що його пошкодження створить логістичні проблеми для росіян.
Фото: Baza

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов зазначив, що через пошкодження Кримського мосту у окупантів виникнуть проблеми з логістикою.

Він сказав про це у коментарі «Суспільному».

У Криму «тривожно»: вибухи на об'єктах окупованого півострова під час повномасштабної війниНа об'єктах росіян в окупованому Криму за час повномасштабної війни сталося щонайменше два десятки вибухів. Більше – на інфографіці.

«Зараз весь світ бачить багато кілометрові затори і порушення мостових конструкцій. Що стосується додаткових коментарів причин цього — ми не коментуємо. Можна лише процитувати слова керівника ГУР МОУ Кирила Буданова про те, що «Кримський міст — конструкція там зайва», – сказав Юсов.

Представник ГУР додав, що через руйнування частини мосту російська армія матиме проблеми з логістикою, що буде додатковою перевагою для ЗСУ.

«Оскільки півострів використовується росіянами як великий логістичний хаб для переміщення сил і засобів в глиб території України. Звичайно, будь-які логістичні проблеми це додаткові ускладнення для окупантів, які створюють потенційні переваги для українських сил оборони», – констатував Юсов.

Нагадаємо, вранці на Кримському мості сталася «надзвичайна подія», внаслідок якої двоє людей загинули. За непідтвердженою інформацією, на мосту стався вибух, впав щонайменше один проліт мосту, ще один зійшов з опори.

Перші фото з місця події можна побачити тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: