Окупанти почали економити снаряди на південному фронті – британська розвідка

Читать на русском
Російські окупанти намагаються економити, щоб зберегти артилерійські снаряди на південному фронті.
The New York Times

Російські окупанти намагаються економити, щоб зберегти артилерійські снаряди на південному фронті.

Про це повідомляє британська розвідка.

Протягом останнього тижня росіяни та ЗСУ досягли незначних успіхів на різних ділянках фронту. Відомо, що окупанти намагалися просунутися у районі Кремінної, а українські захисники зосередили основні зусилля у районі Бахмута. Також ворог намагається проводити локальні наступи на півдні Донецької області, зокрема під Авдіївкою. Однак особливого успіху там вони не мають.

«На півдні Україна продовжує наступати принаймні на двох напрямках, але навряд чи їй вдасться прорвати основні оборонні рубежі росії. На цьому напрямі рф, швидше за все, запровадила режим нормування снарядів для артилерії, намагаючись зберегти найважливіші можливості для ведення непрямого вогню», – додають у дописі.

Крім цього, розвідники розповіли, що у Херсонській області ЗСУ утримують невеликий плацдарм на лівобережжі. Це є додатковою проблемою для російського командування стурбоване вразливістю свого південно-західного флангу.

Нагадаємо, на тлі успішного просування українських бійців в районі Бахмута російські окупанти активізувалися на Куп'янському напрямку з метою відвернути увагу ЗСУ.

Раніше стало відомо, скільки кілометрів деокупували ЗСУ минулого тижня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: