Нічна атака дронів на Київ: на місці пожежі виявили тіло загиблого

Читать на русском
Вночі 13 липня Київ зазнав масованої атаки дронами. У багатоквартирному житловому будинку в Подільському районі виявили тіло загиблого.
Фото з відкритих джерел

Вночі 13 липня росіяни здійснили масовану атаку іранськими дронами на Київ. Внаслідок падіння уламків є постраждалі та загиблий.

Про це повідомляють очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко та міський голова Києва Віталій Кличко.

«Третій день поспіль Київ атакують баражуючі боєприпаси «Shahed». Цієї ночі була масована атака іранських дронів. БпЛА заходили на столицю з різних напрямків. Силами і засобами ППО в повітряному просторі Києва було виявлено і знищено біля десятка ворожих цілей»,повідомив Попко.

Атаки іранських дронів: скільки «шахедів» збивають сили ППОДинаміка знищення іранських дронів-камікадзе в Україні з вересня минулого року – на інфографіці.

Також він уточнив, що двоє постраждалих у Дарницькому районі – дівчина 19 років та чоловік 23 років. Вони отримали осколкові поранення, тому госпіталізовані до лікарні.

«В Шевченківському районі під час ліквідації наслідків врятовано одну людину. Інформація оперативного зведення оновлюється», – додав Попко.

Крім того, за інформацією мера Києва, у Подільському районі під час гасіння загоряння в багатоквартирному житловому будинку виявили тіло загиблого.

У Повітряних Силах ЗСУ зазначили, що офіційна інформація про кількість та типи збитих повітряних цілей буде опублікована після узагальнення даних.

Нагадаємо, вночі 13 липня російські терористи здійснили на Україну комбіновану атаку, застосувавши дрони та ракети.

Пізніше стало відомо, що у кількох районах Києва впали уламки. Постраждали двоє людей.

Також вдень 12 липня у Запоріжжі внаслідок падіння уламків постраждали 18 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: