Удари по ворожих складах були ефективні, рф зменшила інтенсивність атак на півдні – Гуменюк

Читать на русском
Удари по ворожих складах боєприпасів були результативними, адже російські військові зменшили інтенсивність атак на півдні.
vikna.tv

Удари по ворожих складах боєприпасів були результативними, адже російські військові зменшили інтенсивність атак на півдні.

Про це повідомила речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в етері телемарафону.

Станом на ранок неділі, 9 липня ситуація на півдні залишається досить складною. При цьому події розвиваються потужно та енергійно, адже росіяни намагаються обстрілювати всі населені пункти вздовж лінії фронту.

Для цього окупанти застосовують керовані авіабомби, руйнуючи житлові будинки та заклади освіти. Проте інтенсивність обстрілів зменшилась.

«Цілком імовірно через те, що наша робота по складах з боєприпасами минулого тижня була результативною. Знищення п'яти таких складів боєприпасів у смузі лівого берега все ж таки позначилась на тому, що наразі за минулу добу кількість обстрілів зійшла до 70, якщо раніше вона трималася 90+», – додала речниця.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 8 липня, на фронті відбулось понад 30 бойових зіткнень. Окупанти зосереджують основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Тоді як вчора українські військові знищили ще 600 російських загарбників. З початку повномасштабного вторгнення росія втратила 234 040 своїх бійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: