«Не знаю, як ще дякувати»: президент відповів на закиди глави Міноборони Британії

Читать на русском
Зеленський зазначив, що Україна завжди була вдячна союзникам за будь-яку допомогу. За словами президента, він зателефонує сьогодні Воллесу, щоб обговорити цю ситуацію.
Фото: cnn.com

Президент Володимир Зеленський відреагував на слова міністра оборони Британії про те, що Україні, можливо, варто більше дякувати союзникам за надану допомогу.

Заява глави держави пролунала на прес-конференції у Вільнюсі.

«Я думаю, ми завжди будемо вдячні всім союзникам, Сполученому Королівству, прем'єр-міністрам та міністру Уоллесу. Я просто не знаю, як ще нам дякувати. Нехай напише мені, як треба подякувати людям, щоб ми були повністю вдячні. Можемо вранці прокидатися і дякувати йому», – сказав Зеленський.

Після цього президент звернувся до міністра оборони України Резнікова, запитавши: «Олексію, у вас погані стосунки з Воллесом? Відмінні? Так подякуйте йому».

Він також додав, що зателефонує сьогодні Воллесу, щоб обговорити цю ситуацію.

Нагадаємо, Уоллес, коментуючи критичну заяву Зеленського щодо відсутності конкретики щодо членства України, сказав, що українці нібито так поспішають отримати допомогу, що далеко не завжди встигають подякувати партнерам за підтримку.

Раніше президент прокоментував результати саміту НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: