Зеленський на 500-й день повномасштабної війни приїхав на острів Зміїний

Читать на русском
Президент зауважив, що невеликий клаптик суходолу посеред Чорного моря - це великий доказ того, що Україна поверне собі кожну частину своєї території.
скріншот

Президент України Володимир Зеленський разом із керівником ГУР Кирилом Будановим відвідали острів Зміїний на 500-й день повномасштабного російського вторгнення.

Про це повідомляє прес-служба українського лідера, опублікувавши відповідне відео.

«Сьогодні ми на Зміїному, на нашому Зміїному, який ніколи не підкорити окупанту, як і всю Україну. Бо ми – країна сміливих. Сьогодні ми вшанували наших українських героїв, усіх воїнів, які билися за цей острів, які звільнили його. І хоч це невеликий клаптик суходолу посеред нашого Чорного моря, це великий доказ, що Україна поверне собі кожну частину своєї території! Я хочу подякувати саме звідси, з цього місця, місця перемоги, кожному нашому воїну за ці 500 днів! Наші ЗСУ, наша розвідка, прикордонники, Нацгвардія, СБУ, Національна поліція, наші зв’язківці, наш народ. Дякую всім, хто б’ється заради України», - зазначив президент.

Він також побажав, щоб свобода, якої для України хотіли всі наші герої різних часів та яку, за словами глави держави, належить вибороти саме зараз, буде шаною всім, хто віддав життя заради України.

Варто зазначити, що ЗСУ визволили острів Зміїний від російських загарбників 30 червня 2022 року.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський увечері у п'ятницю, 7 липня, прибув до Туреччини, де зустрівся з президентом країни Реджепом Тайіпом Ердоганом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: