У Московській області прогриміли вибухи, заявляють про атаку безпілотників – відео

Читать на русском
Московську область, зокрема, територію військової частини атакували безпілотники. Робота аеропорту Внуково обмежена.
Фото: соцмережі

У Московській області росії 4 липня пролунало кілька вибухів. За інформацією російських ЗМІ, було збито кілька дронів, один з яких атакував військову частину, другий вибухнув неподалік аеропорту «Внуково».

Які населені пункти в тилу рф та на окупованій території зазнали атак дроновДесятки російських міст і сіл, а також окуповані рф території України неодноразово зазнавали атак безпілотників з початку повномасштабної війни.

Як повідомляє Baza, була атакована адміністративна будівля на території військової частини у підмосковній Кубинці. Внаслідок вибуху жертв та постраждалих немає.

Крім того, атака безпілотників торкнулася роботи аеропорту «Внуково» – там тимчасово діють обмеження на прийом та відправлення літаків.

«За попередніми даними, три безпілотники в різний час прямували у бік Москви. Засобами РЕБ два з них подавлені у Новій Москві, один – у Калузької області», – повідомляє ТАРС із посиланням на екстрені служби.

Російські Telegram-канали також пишуть, що жителі району Нова Москва рано-вранці масово повідомляли про вибухи.

Нагадаємо, 9 червня у російському Воронежі безпілотник врізався у багатоповерховий будинок.

Масована атака безпілотників на Москву та Підмосков'я була 30 травня. У Кремлі заявили, що атака нібито є відповіддю України на «ефективний удар по одному із центрів прийняття рішень».

За інформацією ЗМІ, атака могла бути націлена на будинки, де живуть офіцери російської Служби зовнішньої розвідки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: