У рф заявили про масовану атаку безпілотників на Москву – відео

Читать на русском
Москву та Підмосков'я вранці атакували два десятки безпілотників, обійшлося без серйозних пошкоджень.
Фото: zerkalo_io

Уранці 30 травня російську столицю атакували безпілотники. За словами мера Москви Сергія Собяніна, кілька будівель отримали «незначні ушкодження».

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Які населені пункти в тилу рф та на окупованій території зазнали атак дроновДесятки російських міст і сіл, а також окуповані рф території України неодноразово зазнавали атак безпілотників з початку повномасштабної війни.

«Сьогодні вранці внаслідок атаки БПЛА у кількох будинках сталися незначні пошкодження. Усі екстрені служби міста знаходяться на місцях подій. Вони з'ясовують обставини того, що сталося. Наразі ніхто серйозно не постраждав. Прошу вас довіряти лише офіційним джерелам та не поширювати неперевірену інформацію. З метою безпеки на час роботи екстрених служб проведено заходи щодо евакуації мешканців кількох під'їздів у двох будинках, які постраждали від влучання БПЛА. Одразу після закінчення роботи спеціальних служб мешканці зможуть повернутися до своїх квартир», – розповів Собянін.

Як повідомляє Telegram-канал Shot з посиланням на джерела, 13 безпілотників нібито було збито на підльоті до Москви (Рублівка, Красногірський район, Істринський район, Нова Москва), а ще 3 – влучили у житлові будинки (Ленінський проспект, Профспілкова вулиця, вулиця Атласова)

Губернатор Підмосков'я підтвердив, що біля російської столиці «працювала ППО».

Нагадаємо, вранці 26 травня у російському Краснодарі пролунали вибухи. Попередньо над містом було збито кілька безпілотників.

27 травня дрон-камікадзе атакував автомобіль Міноборони рф в Брянській області. Двоє військових загинули.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: