Підозрюваний у смертельній ДТП поліцейський віз сімох підлітків з випускного – ДБР

Читать на русском
Поліцейський відвозив підлітків зі святкування випускного та у порушення правил безпеки посадив у легковик сімох випускників.
t.me/DBRgovua

Державне бюро розслідувань встановлює обставини ДТП на Кіровоградщині за участю правоохоронця, в якій загинули троє дівчат-випускниць.

Про це пресслужба ДБР повідомляє у Телеграмі.

Згідно з попередніми даними слідства, за кермом автомобіля знаходився правоохоронець з ознаками сп'яніння. Він відвозив підлітків зі святкування випускного та у порушення правил безпеки посадив у легковик сімох випускників, підкреслили у ДБР.

Як зазначається, правоохоронець втратив керування автомобілем, машина злетіла у кювет та перекинулася. Внаслідок ДТП троє дівчат загинули та ще четверо неповнолітніх пасажирів доставлені до лікарні.

Правоохоронця затримано. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння (ч. 4 ст. 286-1 КК України) та обрання запобіжного заходу.

Передбачене статтею покарання - позбавлення волі до 12 років. Процесуальне керівництво здійснює Кіровоградська обласна прокуратура.

Нагадаємо, що у Кіровоградській області внаслідок аварії загинули троє неповнолітніх, ще трьох підлітків госпіталізували. За кермом був п'яний поліцейський.

Також у Кременчуці на Полтавщині водій у стані наркотичного сп'яніння збив на пішохідному переході на смерть 15-ти та 21-річного юнаків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: