Розверніть зброю на вежі Кремля: російські повстанці звернулись до своїх прихильників

Читать на русском
Російський добровольчий корпус і легіон Свобода росії підтримали вагнерівців й закликали своїх прихильників до активних дій.
Getty Image

Російський добровольчий корпус і легіон «Свобода росії» підтримали «вагнерівців» й закликали своїх прихильників до активних дій.

Про це йдеться у Telegram добровольчого корпусу і легіону.

«На полі бою ми з Пригожиним – вороги, але зараз він говорить правду: про те, як боягузливі генерали відправляють на смерть як гарматне м'ясо сотні тисяч росіян. Його слова показують, що миритися з корупцією, диктатурою, лицемірством – уже ніхто не буде. Ми сподіваємося, що війна зла проти зла послабить репресивну машину і ми з побратимами звільнимо Росію», – заявили у легіоні.

Вони закликали росіян «розвернути свою зброю на вежі Кремля та не дати міжусобицям втопити росію в крові».

«Пора припинити безглузде і жорстоке вбивство українців, загибель на фронті тисяч росіян і повернутися додому: туди, де ви зараз потрібні», – йдеться у зверненні.

Водночас командир РДК Денис Нікітін заявив, що «щиро вболіває за успіх місії Пригожина, тому що кривавий кремлівський режим можна знести тільки одним способом – збройним повстанням».

Нагадаємо, у CNN пишуть, що президент рф володимир путін ризикує втратити владу, через бунт «вагнерівців». Наступні 24 години мають вирішальне значення.

Високопоставлені співрозмовники Української правди в українських спецслужбах повідомили, що путін уже виїхав з Москви на Валдай через бунт.

Водночас диктатор наказав силовикам ліквідувати голову «вагнерівців», він готовий надати амністію найманцям, щоб уникнути серйозних зіткнень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: